INDIVIDUALNO ŠOLANJE

Vsak pes ima edinstven značaj, zato vam za vašega psa zagotavljamo strokovne vedenjske terapije in prilagojeno individualno šolanje.

INDIVIDUALNO ŠOLANJE

Pes je odličen družabnik doma, na sprehodih, pri igri in različnih športnih aktivnostih. Je zvest spremljevalec družine, opora in motivator. Odlično vpliva na psihološki, fizični in mentalni razvoj otroka in popolni življenjski slog marsikateri osebi. Ljudje smo s pasjo vrsto zagotovo sklenili najtesnejše sobivanje. Zadovoljen lastnik in vesel poslušen pes predstavljata pravo življenjsko harmonijo.
Toda vedno na žalost ni tako. Zakaj pa se vse prevečkrat naša idilična predstava o sobivanju s psom poruši, ko kljub našim naporom ne uspemo doseči pravega sobivanja? Pes vleče na povodcu? Ne pride, ko ga pokličemo? Ima napade strahu, panike ali morda celo groze ob določenih dejavnikih? Reagira nenadzorovano, pretirano navdušujoče ali morda celo agresivno? Laja in uničuje, ko je sam doma?
Najpogosteje je vzrok v pomanjkljivem ali napačnem šolanju psa. Socializacija in vzgoja psa je učni proces, ko psa učimo želenih reakcij na okolico.

Ko so neželena vedenja pri psu zakoreninjena, zagotovo potrebujete pomoč strokovnjaka. Vedenjske težave potrebujejo temeljito analizo, poglobljen načrt odpravljanja in strokoven nadzor.

David že več kot 15 let pomaga lastnikom psom z vedenjskimi težavami in ima na tem področju ogromno znanja in neprecenljive izkušnje. Andrej je veterinar, ki s svojimi strokovnimi nasveti stalno spremlja in pomaga Davidu pri reševanju specifičnih vedenjskih težav, posebno takrat, ko je v posameznih primerih smotrno vedenjske terapije dopolniti tudi z medikametoznimi zdravljenji.

Nudimo vam različne oblike pomoči. Lahko se dogovorimo za obisk na vašem domu ali okolici, nudimo vam individualno šolanje v urbanem okolju ali svetovanje preko spleta. Posebno zahtevne primere lahko vzamemo v naš hotel za male živali in prevzgojo in šolanje najprej opravimo sami, nato pa se natančno dogovorimo o nadaljnjih postopkih.
Pokličite nas ali pišite in z veseljem vam bomo pomagali.

Video vsebina

Hotel za male živali

Prijavnica za skupinske tečaje:

14 + 2 =

Video inštrukcije

Pokličite

(041) 855-924 David
(041) 378-963 Andrej

info@canispoint.com

Delovni čas

Pon – Pet: 8:00 – 8pm